Laskujen myyminen

Laskujen myyminen auttaa tasaamaan yrityksen kassanvaihteluja, jotka johtuvat kulujen ja tulojen eri ajoituksesta. Voi olla fiksua myydä laskuja toiselle osapuolelle ja saada osa laskutettavasta summasta heti yrityksen käyttöön. Laskujen myyminen voi siis olla hyvinkin fiksua tilapäisen kassavajeen paikkaamiseksi tai yrityksen rahankierron tilapäiseen tehostamiseen. Markkinoilla on useita laskujen ostamiseen erikoistuneita yrityksiä.

Laskujen myyminen on tehokas tapa vahvistaa kassaa

Laskujen myyminen auttaa, kun laskujen eräpäivät ovat turhan kaukana. Myymällä voidaan saada rahat heti tilille. Käytännössä kätevintä on myydä laskut ja sitä kautta saatavat netissä. Netissä toimii useita luotettavia palveluita, joiden avulla voi muuttaa laskunsa rahaksi muutaman minuutin naputtelulla helposti.

Laskujen myymisestä hyvä korvaus

Laskujen myymisellä saa heti käyttöönsä tyypillisesti noin 70 % laskun kokonaissummasta. Rahoitusyhtiö pidättää noin 30 % osuuden (takuusumma) itsellään kunnes laskutettavat on suorittanut laskun. Tämä osuus vähentää rahoitusyrityksen riskiä. Takuusumma maksetaan laskut ostaneen yrityksen palkkiolla vähennettynä takaisin, kun laskutettava eli velallinen on suorittanut maksun.

Laskujen myyminen on helppoa internetissä eikä laskun myymiseen mene aikaa kuin muutama minuutti. Mm. Rahoitustarjous.fi on kätevä palvelu laskujen myymiseen. Samalla työllä voi kilpaluttaa usean yrityksen ja laskun myyminen on helppoa.